Activatie Kristallijne Lichaam

Activatie Kristallijne lichaam

In onze huidige tijd van verandering en groei naar de vijfde dimensie vinden er fysiek gezien vele aanpassingen plaats die nodig zijn om hogere energiefrequenties (lichtfrequenties) te kunnen dragen. Dit betekent dat er steeds meer licht door ons systeem kan worden opgenomen zodat we veranderen in een Kristallijne lichtlichaam.

Ons fysieke lichaam laat steeds meer ons totale wezen, ons hogere zelf, in ons lichaam en energieveld toe. De eerste verandering hierbij vind plaats in het centrum van onze hersenen, de pijnappelklier. Deze is gevuld met vloeibaar licht en microkristallen.

De pijnappelklier oftewel ons kruinchakra is het centrum van onze hersenen. Wanneer de Kundalini vanuit de stuit is gestegen naar het derde oog kan het derde oog daadwerkelijk worden geopend. Deze opening ontstaat door de combinatie van fysieke energieën van het 1e tot en met het 6e chakra en met de multidimensionale energie die vanuit onze kruin naar binnen gaat. 

Wanneer het derde oog is geopend, wordt de pijnappelpoort gereactiveerd. We kunnen dan beter en directer communiceren met ons Hogere zelf en staan in rechtstreekse verbinding met onze eigen waarheid. En daarnaast werkt dit door op alle andere niveaus, fysiek, mentaal, en emotioneel.

Uiteindelijk zal het 3de oog bij alle mensen vanzelf openen. Een activatie van het kristallijne lichaam is dus niet noodzakelijk.

Tijdens de activatie van jouw kristallijne cellen en buitenaards DNA stem ik af op de hogere frequenties van licht. Terwijl je zit op een stoel blijf je volledig bij bewustzijn en houdt je kleding aan. In een transformatiesessie als deze is er altijd ruime ondersteuning aanwezig vanuit de lichtwereld en werk ik met o.a. kristal gidsen, de Christus energie, heilige geometrie, Aartsengelen Metatron en Michaël en communiceer ik met de taal van het licht. 

Een sessie duurt circa 1 uur. En na afloop krijg je indien nodig huiswerk mee om jouw Kristallijne installatie nog dieper te doen verankeren.

Wanneer jij vooruit wil op je spirituele pad en planetair van betekenis wil zijn is deze activatie een zeer mooie mogelijkheid tot spirituele en persoonlijke groei.