Afstemmen/ readen op zielsniveau

Bij een afstemming maak ik contact op zielsniveau en luister, praat en schrijf met de ziel. Dit kan voor jou zijn maar ook voor een familielid, bekende of een dierbare overledene. Om te werken met de ander is het van belang dat de persoon die hulp vraagt of een probleem ervaart toestemming geeft zodat er op afstand gewerkt mag worden. Bij jonge kinderen tot 12 jaar geeft de ouder toestemming en bij kinderen vanaf 12 jaar geeft het kind zelf toestemming.

Ik noem deze liefdevolle werkwijze een ‘afstemmen oftewel readen op zielsniveau’. Terwijl ik afstem typ ik tegelijkertijd en krijg je deze naderhand toegestuurd via mail. 

Het komt overigens voor dat er tegelijkertijd een energetische healing plaats vindt. Ook kunnen er belastende koorden, blokkades, leegtes of auralifters zijn waarvan je last hebt en verwijdert of opgevuld moeten worden. Ook dit gebeurd tegelijkertijd. 

Op het moment van schrijven krijgt je ziel alle ruimte om vragen te stellen die direct te maken hebben met de hulpvraag. Dit alleen al kan rust en ruimte geven. Mijn ervaring is dat je na de afstemming gelezen te hebben bewust bent en een diepe acceptatie ervaart. Dat wat werkelijk dwars zat werd gezien, gehoord en begrepen en daarmee kan het lichaam volledig loslaten. 

Afstemmen blijft een liefdevolle manier van werken die snel en diep inzicht geeft in je hulpvraag. Een voordeel daarbij is dat er op afstand gewerkt word zonder dat je ter plekke aanwezig hoeft te zijn. Reisafstand, tijdstip en reistijd spelen dus geen enkele rol.

Hoe voel je je na een afstemming?

Dit verschilt. De een voelt zich opgeladen, opgelucht en blij en weer een ander is moe of heeft het koud. Over het algemeen duurt dit een dag en neemt daarna de innerlijk rust toe. Voldoende water drinken is hierbij belangrijk om hoofdpijn en misselijkheid te voorkomen.

Enkele voorbeelden van hulpvragen

Alle thema s kunnen aangekeken worden, niets is vreemd. Denk aan een ontevreden gevoel, verdriet, verliesverwerken en rouw, dementerenden, een vraag aan een dierbare overledene, niet gehecht zijn, eetproblemen, lusteloos,depressie, burn-out, geen uitweg meer zien, slecht slapen, stress, pijn, slechte concentratie, boosheid, angst, huilen, bedplassen, verslaving, ongewenst gedrag, gepest worden, meer zelfvertrouwen, gebrek aan zelfliefde, relatie of familieproblemen.

Twijfel je of jouw vraag erbij zit, bel of mail gerust.